How to Make Perfect Roti Daging Berkeju

Roti Daging Berkeju.

Roti Daging Berkeju You can cook Roti Daging Berkeju using 8 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Roti Daging Berkeju

  1. It's of Daging kisar.
  2. You need of Kepingan keju.
  3. Prepare of pek roti.
  4. Prepare of Sos prego merah.
  5. Prepare of bawang merah.
  6. You need of Serbuk pati ayam.
  7. Prepare of Garam.
  8. You need of Cendawan dalam tin - dicincang halus.

Roti Daging Berkeju instructions

  1. Sediakan bahan-bahan yang diperlukan..
  2. Bawang merah perlu dicincang halus..
  3. Gaulkan daging bersama cendawan, sedikit bawang dan sedikit bahan perasa - serbuk pati ayam dan garam. Kami gunakan daging yang kami kisar sendiri..
  4. Tumiskan bawang selebihnya sehingga kekuningan..
  5. Masukkan daging dan goreng sehingga masak. Tuangkan sos prego..
  6. Sejukkan adunan daging. Letakkan di atas roti yang telah dibakar terlebih dahulu. Letakkan keju di atasnya..
  7. Bakar dalam oven. Selesai..

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Recipe: Appetizing Kopi Susu Panas

Recipe: Tasty Vanilla cake

How to Make Perfect Kyoto saikyo yaki cod&salmon